Permanent Makeup – Taffy

Innan behandlingen börjar, skissar vi upp “mallen” för hur det slutliga resultatet kommer att se ut. Efter att vi tillsammans har kommit överens om färg & form, börjar vi.
Vi arbetar med Taffy, den senaste metoden på marknaden, strå för strå tekniken. Man får fantastiska resultat, det går knappt skilja mellan dina egna strån & tatueringen! När man tatuerar med Taffy tekniken får man fram så tunna och finna ¨streck¨ som gör att det ser ut som riktiga hårstrån.

Permanent makeup eller kosmetisk tatuering, som man också kan kalla det, sker med hjälp av en fjäderliknande penna som har åtta små nålar. Med den gör man små snitt som placerar naturliga färgpigment i huden. Taffy tatueringen är semi-permanent, färgen bleknar med tiden och då kan du behöva fylla i.

Hur länge färgen sitter när man gör en permanent makeup är individuell och är beroende på din hudtyp, ålder (snabbare eller långsammare cellförnyelse), eftervården och vilka produkter man använder spelar också in. Färgen varar mellan ca 2-4 år.

Om du inte redan vet hur du vill forma dina bryn, så hjälper vi dig gärna. Vi kommer utgå ifrån din ansiktsform när vi väljer vilken form som passar dig bäst.

En viss svullnad kan uppkomma direkt efter behandlingen, gäller framför allt eyeliner.

Ögonbryns behandlingar

* Du kan sminka dig som vanligt samma dag som behandlingen, undvik bara det tatuerade området.
* Man behåller sina egna ögonbryns strån, vi noppar överflödigt i behandlingen.

Eyeliner/ Fransmarkering

Man väljer själv tjocklek och färg på eyelinern eller fransmarkeringen, skillnaden på dom båda är att man lägger eyelinern alldeles i kanten på fransarna, medan man lägger fransmarkeringen mellan fransarna. Effekten med en fransmarkering blir att fransraden ser tjockare ut, ett mer naturligt utseende.

Det är viktigt att vi är medvetna om följande innan du börjar din behandling:

* Om du är gravid?
* Tar blodförtunnande medeciner?
* Behandlas du för någon sjukdom?
* Om du har några födelsemärken eller liknande där vi ska tatuera.

I vissa fall kan vi behöva ett läkarintyg, ibland kan vi inte utföra en behandlingen men det är i så fall bara för ditt eget bästa.

Direkt efter behandlingen kan man uppleva att brynen ser lite mörka och markerade ut, då är allt som det ska!, för ca 20-50% av färgen bleknar under de första 2-3 veckorna, och därefter kommer det att se väldigt naturligt ut.

Återbesök för korrigering av lossnande färg inom tre månader är kostnadsfritt när det gäller kosmetisk tatuering.

Permanent makeup passar både män och kvinnor. Det finns olika nyanser, färger och stilar att välja mellan för att passa just dig.

Konsultation

Man bör tänka igenom och förstå vad en permanent make up behandling innebär. Det är också viktigt att känna till vilken eftervård som krävs för att behålla det perfekta resultatet, självklart skickar vi med dig all information hem.

Före och Efter

permanent makeup,före och efter permanent makeup,före och efter


Taffy, permanent makeup,före och efter Taffy, permanent makeup,före och efter

Taffy, kosmetisk tatuering,före och efter Taffy, kosmetisk tatuering,före och efter

Taffy, permanent makeup,före och efter Taffy, permanent makeup,före och efter