Taffy – Kosmetisk Tatuering/3D

Detta är en ny strå för strå teknik för att få naturliga ögonbryn och en eyeliner som framhäver dina ögon och får dig att se piggare ut. Kosmetisk tatuering är semi-permanent vilket innebär att det sitter i 1-4 år vilket vi ser som en stor fördel eftersom både dina drag och din smak ändras med tiden.
Hållbarheten på tatueringen är till största delen beroende på hudtyp, men även eftervård och exponering i stark sol.
När man tatuerat taffy bryn hos oss, erbjuder vi rabatterat pris när man önskar göra en påfyllnad. Se prislista.
Följ oss gärna på Facebook där vi lägger upp bilder på gjorda tatueringar.

Ögonbryn

Med hjälp av ett fjäderliknande penna skärs små smala “streck” in, ett i taget vilket gör att det ser naturligt ut. Denna strå för strå teknik passar alla, män och kvinnor, dom som vill måla sina bryn, eller har glest mellan hårstråna eller vill ha mer markerade, den som önskar annan form eller som helt enkelt fattas bryn. Finns flera olika färger att välja mellan.

Eyeliner/ Fransmarkering

Med samma instrument fast med annan teknik förs pigmentet på plats längs med franskanten eller mellan fransarna för ett naturligt utseende som smickrar ögonen. För alla som vill ha ett piggare utseende, lite öppnare ögon, se lite sminkad ut utan att behöva lägga en sekund på morgonen. Kosmetisk tatuering är perfekt inför sommaren och stranden!

För fler före & efter bilder,

besök gärna vår Facebook sida: Noomi på torget

Läs mer om behandlingen här:

taffy permanent makeup, före och efter bilder